Direct la continutul paginii »

Regency Company SRLRegency Company este in momentul actual una dintre primele firme ce comercializeaza materiale pentru industria de mobila.


Produsele comercializate de Regency Company sunt recunoscute pentru inalta calitate materiala si finisaj, aceste produse provin din import din diferite tari precum, Germania, Ungaria, Elvetia, Italia dar si Romania.


Cu un gand clar pentru tot ce inseamna viitor, noi inaintam cu pasi mici dar siguri pentru o piata mai eficienta pentru toti clienti nostri.

Totusi, important este sa tinem un pret bun si rezonabil pentru piata romaneasca care este intr-o dezvoltare continua, fara sa afectam calitatea produselor.

Pal albastru inchis L2229

Pal calvados L15006 -16mm

Pal cires 1997(344) -16mmContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regency Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regency Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regency Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.566