Direct la continutul paginii »

SC EL DIVINO SRL

Un Lux Accesibil

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

17.182

Despre El DIVINO Parfumuri

            El Divino Parfumuri produce si comercializeaza din 2005 o gama variata de parfumuri,fabricate numai din esente frantuzesti, preparate conform retetelor originale.
          In anul 2013 a inceput productia de lotiune dupa barbierit ( after shave ) si spray de corp pentru femei pastrand aceleasi principii de a oferi partenerilor un produs de calitate la un pret real si accesibil.
          Principiul nostru este sa venim mai aproape de consumatori si de a intelege ce doresc de la un produs, din acest motiv colaboram cu companii de talie mondiala pentru achizitia de materie prima.
Punem accent pe detalii si pe calitate constanta in procesul de productie, ne bazam pe faptul ca clientii nostrii vor reveni pentru ca la El Divino gasesc cel mai bun raport calitate / pret.
 
El Divino este alaturi de d-voastra, de la inceputul colaborarii si pe tot parcursul ei, va sustine cu tot ceea ce este necesar ca investitia d-voastra sa fie un succes.
Parfumurile  care nu se vind, se schimba sau se returneaza si primiti banii pe loc.Garantam acest lucru datorita experientei El Divino in ultimii 8 ani si a increderii ca parfumurile El Divino sunt o investitie de succes si au un impact pozitiv asupra consumatorului doar cu putina implicare.       
Fara comanda minima, livrare rapida, flexibilitate si exclusivitate de la producator.
 

Va invitam sa va alaturati echipei El Divino, sa ne consultam si sa va recomandam ce este potrivit din gama de parfumuri El Divino pentru locatia d-voastra.

Din experienta noastra, parfumurile vrac El Divino dau rezultate mult mai bune in anumite zone cum si cele ambalate sunt mai recomandate in alte zone.Cateodata este recomandat sa fie o combinatie intre cele doua moduri de comercializare.

Locatia si tipul de client, specificul magazinului si al vanzatorului pot fi factori importanti in alegerea ambalajelor si parfumurilor.

Apreciem orice initiativa si ne face placere sa fim contactati, sa oferim informatii folositoare ori cate ori este nevoie chiar daca nu se concretizeaza o colaborare.


  Sc-el-divino-srl
  Spray de corp parfumat-peste 100 arome - Spray de Corp parfumat El Divino 100 ml 4 categorii ( peste 100 arome ) : a.orientale; b.florale; ...
  Sc-el-divino-srl
  Set testere 25 parfumuri El Divino - Set 25 testere parfumuri El Divino-TRANSPORT GRATIS   -adaos ...
  Sc-el-divino-srl
  After Shave 90 ml-2 arome -   Lotiune dupa Barbierit El Divino ( After Shave-eld for Men ) 90 ml El Divino a creat o reteta proprie de ...
  Sc-el-divino-srl
  Body Mist fructe El Divino 100 ml - 5 arome - Body Mist fructe El Divino 100 ml: 1. Pepene rosu; 2. Piersici; 3. Cirese; 4. ...
  Sc-el-divino-srl
  Parfumuri El Divino 100 ml-peste 100 arome - Parfumuri El Divino 100 ml-peste 100 arome Oferta include:
  Sc-el-divino-srl
  Parfumuri El Divino 45 ml-peste 100 arome - Parfumuri El Divino 45 ml-peste 100 arome Un parfum El Divino din esente FRANTUZESTI 45 ml (apa ...
  1. 2
  2. 3

Contacteaza compania SC EL DIVINO SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

SC EL DIVINO SRL