Direct la continutul paginii »

Lilla's Handpainted ArtPictarea mobilei a luat nastere ca o necesitate, pentru mascarea defectelor, odata cu realizarea mobilierului din lemn moale.

Pictura populara din Transilvania s-a nascut in perioada renasterii. Matei Corvin (sec.15) a fost cel care a adus artisti italieni pentru decorarea prin pictura a cladirilor regale. De aici a fost doar un pas ca nobilimea cu dare de mana sa-si decoreze in acelasi mod castelele. Urmatoarea etapa a fost pictarea bisericilor.

Pentru realizarea acestor lucrari mestrii locali unguri si sasi (in special dulgherii) au invatat de la pictorii straini arta decorarii lemnului prin pictura.

In Transilvania exista numeroase biserici protestante cu plafon casetat pictat. Inspirandu-se din aceste lucrari tot mai multi mesteri locali au insusit arta pictarii lemnului. Aceasta ocupatie si-a atins apogeul in sec.18-19.

In Transilvania s-au dezvoltat 7 centre principale care se ocupau cu pictura pe lemn, obictele pictate ajungand si in cele mai sarace case. Deasmenea, datorita negustorilor acestea au ajuns pana in Moldova, Muntenia si Bulgaria.

Aceasta activitate este redescoperita si apreciata din nou in sec. nostru. Astfel iau nastere din nou interioare, mobilier si decoratiuni pictate manual.

Pentru mine personal este o mare provocare ca obiectele pe care le realizez sa reflecte cat mai fidel stilul, modelele si culorile unei regiuni.

Va invit cu drag sa vizionati si achizitionati ceea ce am pictat si sper ca acest lucru sa va faca la fel de mare placere cu cata placere le-am realizat eu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lilla's Handpainted Art se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lilla's Handpainted Art in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lilla's Handpainted Art, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Lilla's Handpainted Art


17.240