Direct la continutul paginii »

Roxana Moisanu - Magic Harp RomaniaNumele meu este Roxana Moisanu si sunt harpista profesionista cu rezidenta in Bucuresti.

Muzica de fundal cantata la harpa solo poate da o nota speciala si un plus de eleganta oricarui eveniment deosebit din viata unui om.

Muzica pe care o pot canta la harpa este diferita in functie de genul evenimentului si/sau de dorinta clientului. Repertoriul meu cuprinde muzica ambientala, muzica clasica, muzica traditionala latino-americana, muzica pop clasica americana ( Broadway Standards), muzica traditionala evreiasca, muzica traditionala pentru sarbatoarea de Craciun.

Colaborez cu organizatori de evenimente sau nunti, coordonatori de evenimente speciale pentru corporatii, hoteluri, ambasade, muzee, galerii de arta, expozitii, festivaluri si alte locatii diverse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Roxana Moisanu - Magic Harp Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Roxana Moisanu - Magic Harp Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Roxana Moisanu - Magic Harp Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.