Direct la continutul paginii »

Oproiu Monica IICreat pentru a oferi celor care isi doresc abordari exotice si pline de temperament ale bijuteriilor create manual, Novica aduce in spatiul doritorilor de frumos, piese de pe mai multe continente insumate intr-o creatie unica.

Originalitatea si calitatea materialelor folosite garanteaza produse pe care nu le gasiti intr-o atat de diversa reprezentare.

Dincolo de frumusetea artizanala ele poarta amprenta unor locuri si mestesuguri din cele mai vechi timpuri si comporta unele dintre cele mai frumoase pasiuni aduse la rang de arta.

Fiecare piesa este unicat si are in componenta materiale ce au o descriere a provenientei la care se adauga informatii absolut inedite pe care va invitam sa le parcurgeti la sectiunea "pietre pretioase".

Asteptam sugestiile dvs. pe masura ce Novica va adauga noi produse si noi abordari din spatiul hand made.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oproiu Monica II se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oproiu Monica II in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oproiu Monica II, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Oproiu Monica II


28.695Produse

    1. 2