Direct la continutul paginii »

Tatami Pro SRLTATAMI PRO este singura companie de pe piata din Romania specializata in domeniul sportiv care va ofera servicii profesionale in montare asamblare proiectare modificare a salilor de sport cu puzle tatami tatami fix saltele de tatami ring box cusca MMA.

In Europa suntem printre primi montatori de tatami fix ringuri de box profesionale si semi profesionale pt sali de antrenamente cu exigenta competitii de arte martiale box. Compania noastra va poate oferi pachete de produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră la cele mai bune preturi de pe piata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tatami Pro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tatami Pro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tatami Pro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.174