Direct la continutul paginii »

Jewel Palace International SRLAvem placerea si onoarea de a va prezenta o gama variata de bijuterii rafinate si exclusiviste.

Cu deosebit drag va prezentam modelele de verighete din aur: simple, extravagante, combinate, clasice.

Va reamintim ca aceasta este o afacere de familie, la baza fiind pasiunea noastra pentru frumos si dorinta de a oferi satisfactie maxima clientului. Datorita faptului ca suntem producatori, dar si creatori de bijuterii, putem sa aducem orice modificare la modelele verighetelor si bijuteriilor existente, sa cream modele noi, precum si sa facem copii dupa modele alese de dvs.

Incercand sa fim mereu in trend, orientandu-ne dupa comenzile primite dar si dupa curentele de moda pe plan national si international, in permanenta dezvoltam noi modele sau colectii. Ultima astfel de colectie este de verighete "Jacqueline". Acesta s-a nascut in urma constatarii ca in ultimele lunii a existat tendinta viitorilori miri de a opta pentru verighete cu forme simple, decorate cu diamante de dimensiuni mici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jewel Palace International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jewel Palace International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jewel Palace International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Jewel Palace International SRL


29.418