Direct la continutul paginii »

Kraft System SRLO companie tanara ce ofera si instaleaza sisteme de alarma, comunicatie si IT complete, prin implementarea de solutii si tehnologii avansate. Suntem dornici de obtinerea celor mai bune performante, de a fi cei mai buni prin maximum de seriozitate si profesionalism.


Proiectare si instalare sisteme de alarma la efractie si incendiu pentru apartamente si imobile, automatizari pentru acestea (porti, usi, iluminat s.a.), sisteme control acces / pontaj, interfoane si videointerfoane, sisteme digitale de supraveghere audio-video CCTV, sisteme de management flote auto.

Obiectivul nostru este satisfactia clientului, prin a pune la dispozitia acestuia cele mai fiabile solutii tehnice si intreaga noastra experienta si ingeniozitate, doar pe baza acestora decizia de a instala un anume sistem poate fi justa si eficienta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kraft System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kraft System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kraft System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.341