Direct la continutul paginii »

Globtech Systems SRL



Globtech este o companie specializata in furnizarea de echipamente sii integrarea de sisteme de telecomunicatii. Solutiile de comunicatii oferite de Globtech acopera o gama larga de sisteme sii tehnologii.

Glotech are o experienta de peste 5 ani in furnizarea de solutii de Business Communication.

Livram toate tehnologiile, toate brand-urile importante, si toata gama de produse de telecomunicatii, de la componentele pasive de retea pana la sisteme de Comunicatii Unificate.

Toate intr-un singur loc!
Solutiile de comunicatii oferite de Globtech acopera o gama larga de sisteme si tehnologii, dintre care cele mai importante sunt:
- Sisteme PBX digitale: NORTEL,PANASONIC



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Globtech Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Globtech Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Globtech Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.222