Direct la continutul paginii »

Romsys Serv SRLROMSYS SERV SRL, organizatie cu capital integral privat român, este fondata în 1998 si are ca obiect de activitate principal: Întretinerea si repararea masinilor de birou, de contabilizat si a calculatoarelor.

ROMSYS SERV pune accent deosebit pe dezvoltarea unei relatii de durata cu clientii si furnizorii considerând seriozitatea si buna credinta unele dintre atuu-rile ei. Organizatia ROMSYS SERV si-a stabilit, documentat, implementat si isi mentine un sistem de management al calitatii si isi imbunatateste continuu functionarea efectiva in concordanta cu cerintele SR EN ISO 9001: 2008.

Cultura calitatii ROMSYS SERV consta in constientizarea intregului personal cu privire atat la importanta respectarii cerintelor clientilor, ale pietei si ale reglementarilor aplicabile cat si cu privire la responsabilitatile individuale privind calitatea activitatilor si proceselor in care este implicat si la rolul activ pe care il are in imbunatatirea continua a proceselor determinante pentru calitate si in manifestarea profesionalismului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romsys Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romsys Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romsys Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.462