Direct la continutul paginii »

B.b.s. Best Business Solution SRLS.C. B.B.S. Best Business Solution este o societate comerciala cu raspundere limitata, care s-a infiintat in anul 2004, moment in care si-a inceput si activitatea propriu-zisa.

B.B.S. isi desfasoara activitatea in Bacau si judetele invecinate, avand in portofoliul sau numerosi clienti cu contract, numarul acestora fiind in continua crestere.

Firma B.B.S. SRL este specializata in vanzarea, inchirierea si service-ul echipamentelor de birou(copiatoare, imprimante, faxuri, calculatoare) precum si comertul cu piese de schimb si materiale consumabile aferente acestora.

Orientarea constanta catre clienti, promptitudinea si calitatea serviciilor au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B.b.s. Best Business Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B.b.s. Best Business Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B.b.s. Best Business Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.