Direct la continutul paginii »

Wegatech SRL
WEGATECH este o companie infiintata in anul 1995 cu sediul la Deva.

A debutat ca un mic atelier service ajungand ca in prezent sa fie, multumita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul anilor, reprezentanta service in judetul Hunedoara a unor marci de mare prestigiu cum ar fi:

In domeniul audio-video: Sony, Panasonic, LG, Samsung, Philips, Daewoo etc.

Incepand din anul 2005, WEGATECH a devenit unic distribuitor autorizat in Romania al aeronavelor ultrausoare Sky Cruiser si Star Cruiser, produse de compania Bilsam Aviation Industries din Polonia. http://www.bilsamaviation.com

In domeniul electrocasnice: Bosch-Siemens, Indesit-Ariston, Whirlpool, Electrolux-Zanussi, Gorenje, Candy, Polar, Philips, Daewoo etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wegatech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wegatech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wegatech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.703