Direct la continutul paginii »

Geocip SRLS.C. Geocip S.R.L. s-a infiintat in anul 2001 in dorinta de a satisface cererea mare existenta pe piata pentru piese auto originale din import.

In scurt timp societatea noastra s-a impus pe piata locala prin seriozitatea serviciilor oferite, prin timpul scurt de livrare al produselor comandate si nu in ultimul rand prin preturile deosebit de avantajoase.

Printre clientii nostrii din Oradea se numara atat persoane fizice cat si firmelor care îti desfasoara activitatea în domeniul auto.

Odata cu lansarea acestei pagini de internet, S.C. Geocip S.R.L. va ofera posibilitatea de a comanda online piesele auto originale, din import sau indigene, prin completarea unui formular tipizat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geocip SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Geocip SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geocip SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.