Direct la continutul paginii »

Maxx Computers SRL



S.C. MAXX COMPUTERS S.R.L. a fost infiintata la sfarsitul lunii noiembrie 2001 si a inceput activitatea pe data 7 decembrie 2001 cu patru angajati.

De la inceput, s-a impus pe piata in domeniul IT datorita produselor comercializate de buna calitate si a serviciilor prestate in domeniu cu personal calificat avind o experienta de 5 ani in domeniu, reusind sa incheie relatii de afaceri cu societati si institutii din Piatra Neamt foarte importante.

Activitatea principala a firmei, inceputa la data de 7 decembrie 2001, consta in comercializarea

produselor de tehnica de calcul (calculatoare, accesorii IT, monitoare, imprimante si consumabile pentru imprimante, copiatoare si consumabile pentru copiatoare, produse de networking, produse de telefonie, echipamente IT),

precum si in efectuarea de servicii IT (consultanta, software, service pe baza de abonament sau la cerere).



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Maxx Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maxx Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maxx Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.