Direct la continutul paginii »

Interro SRLINTERRO este o societate specializata in consultanta pentru management si afaceri, si ofera servicii complete clientilor din sectorul privat si public.

Firma noastra ofera servicii complete de consultanta pentru demararea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra, incluzand indrumare si asistenta operationala pentru inmatricularea firmei, relatii si comunicare cu publicul, asistenta privind planificarea, organizarea eficienta si controlul, managementul informatiei, identificarea pietelor pentru desfacerea produselor precum si identificarea partenerilor de care afacerea dumneavoastra are nevoie etc.

O echipa de specialisti, cu o bogata experienta, va sta la dispozitie fie ca doriti demararea ori dezvoltarea unei afaceri, sau pur si simplu aveti "idei de afaceri" dar nu gasiti partenerii sau sustinatorii potriviti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Interro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Interro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Interro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.152