Direct la continutul paginii »

Travelart SRLAgentia Travelart a fost infiintata in octombrie 2004 si a inceput sa-si desfasoare activitatea in domeniul revanzarii pachetelor turistice prin intermediul facilitatilor on-line (Internet) si a marketing-ului direct (e-mail si administrare baze de date).

Timp de doi ani a acumulat experienta in vanzarea pachetelor turistice spre cele mai cautate destinatii turistice indeosebi pentru persone fizice dornice de solutii rapide la o vacanta pentru orice buget.

Travelart dezvolta in prezent servicii ‘corporate’ (ticketing, incentive si team building), si se pozitioneaza pe piata si ca o agentie premium pentru pachete turistice de lux si exotice (individuale sau de grup) si crearea unor produse on-line pentru distributia/vanzarea biletelor de avion prin Internet (Flaps.ro un site dedicat rezervarilor on-line de bilete de avion, camere la hotel in intreaga lume si servicii de rent’a’car).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Travelart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Travelart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Travelart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.230