Direct la continutul paginii »

Ing.development SRLCapitala a provinciei Catalunia, orasul Barcelona este al doilea oras ca marime din Spania. Locuitorii sai au reputatia unor oameni de afaceri de success, maestri in artele frumoase si in distractie.

Ei sunt cunoscuti ca inovatori - mereu experimentand, inventand sau lansand diverse curente in arta, arhitectura sau muzica care surprind . Aceste lucruri se regasesc si in imaginea orasului.

Excelenta gastronomie, moda, opera, viata de noapte, teatru in aer liber, arta... Barcelona reprezinta toate acestea si mult mai mult fiind un oras care ofera surprize fiecarui vizitator.

Piata Boqueria - o catedrala a gastronomiei unde fiecare taraba este un altar inchinat bogatelor produse catalane? Sa fie oare colectia de neegalat de cladiri in stil romanesc sau cel mai mare stadion de fotbal din Europa - celebrul Camp Nou cu peste 100 000 de locuri?Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ing.development SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ing.development SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ing.development SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.961