Direct la continutul paginii »

PEFOC.RO SRLPEFOC.RO SRL VA OFERA:

Focare traditionale, panoramice, prizmatice sau cu dubla deschidere din fonta sau otel refractar, captusite cu samota.

Focare cu apa (Termofocare, Termocamine) cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire si apa menajera in paralel cu alte surse de incalzire (panouri solare, centrale pe gaz..).

Sobe tip Semineu de fonta sau de otel cu pereti dublii si posibilitate de racordare atat in partea de sus cat si in partea din spate.

Bio Seminee care nu necesita cos de fum, ideale pentru orce incapere foc adevarat fara fum fara miros! Bio Semineele pot fi mobile (acele seminee care pot fi mutate pe terasa, in gradina sau in orice incapere) si fixe (acele seminee care vin aplicate pe perete sau pe podea si raman fix in acel loc)

Cosuri de fum profesionale duble izolate ceramice sau din inox pentru seminee, centrale sau sobe atat pe combustibil solid cat si lichid sau gazos.

Aerisiri (Grile) de evacuarea aerului cald din hota semineelor cu sau fara sistem de reglaj pe diferite modele si dimensiuni. Diferite marimi si culori vopsite electrostatic pentru a rezista la temperaturi inalte. Grilele pot fi folosite si pentru instalatiile de climatizare sau pentru ventilatie.

Accesorii pentru curatirea si intretinerea semineelor pe diferite modele si dimensiuni.

Imbracamintii prefabricate sau unicate din cele mai bune materiale izolatoare cu design rustic, clasic sau modern. Imbracaminti Rustice placate cu piatra naturala si brau de lemn sau imbracaminti moderne cu marmura, travertin.

Usi din fonta pentru seminee cu camera de ardere construite din samota. Usiile au admisie de aer si tavita de cenusar incorporata in rama usii. Toate usiile dispun de gauri de prindere in constructie si sticla rezistenta la temperaturi inalte de pana la 800 grc.

Materiale refractare si izolatoare pentru constructia si izolarea semineelor. Materiale rezistente la temperaturi inalte!

Sticla Termorezistenta (Geam Termorezistent) pentru seminee, sobe, cuptoare de pizza rezistenta pana la 800 gr pe orice dimensiune si livrare in maxim 48h la domiciliu!

Elemente, ventilatoare, tubulatura si turbine de distributie a aerului cald din hota semineelor in alte incaperi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PEFOC.RO SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre PEFOC.RO SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PEFOC.RO SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
PEFOC.RO SRL


16.714