Direct la continutul paginii »

ASA GEOEXCHANGE SRLFirma SC ASA GEOEXCHANGE SRL, ofera servicii de proiectare, forare, instalatii-montaj, consultanta si service HVAC, servicii care sunt conexe activitatii pe care o desfasurati.

In prezent, SC ASA GEOEXCHANGE, este firma Numarul 1 in Europa si Numarul 2 din Lume in clasamentul proiectelor foarte mari (cu peste 10 km total foraje vertical/proiect) care folosesc pompe de caldura geotermale.

Suntem gata sa utilizam toate cunostintele noastre tehnice, acumulate in cei peste 20 de ani de experienta, pentru ca firma dumneavoastra sa ofere clientilor nu doar produse, ci si posibilitatea de a opta pentru solutii “la cheie”.

Printre proiectele rezidentiale si comerciale pe care le-am finalizat pana in prezent putem aminti: Hotelul Vila 23 Snagov, Hotelul Ramada Majestic (Bucuresti), fabrica Artifex 2 (Focsani), Porsche Bucuresti Vest 2 sau Complexul de vile DCT Mogosoaia. In prezent firma noastra este implicata si in proiectul Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (IFIN – HH).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ASA GEOEXCHANGE SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre ASA GEOEXCHANGE SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ASA GEOEXCHANGE SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.