Direct la continutul paginii »

Grozarom SRLLichidam umiditatea din pereti pentru cladiri cu zidarii din caramizi,mixte sau din caramizi crude(vaioage).

Sistemul consta in placi inoxidabile introduse orizontal la baza peretelui in rosturile zidariei strapungand peretele formand o bariera impotriva umezeli.

Aceste placi sunt introduse cu ajutorul unei masini speciale si nu se poate produce o eventuala deplasare,tasare a zidului deoarece fluxul fortelor zidariei nu se intrerupe niciodata.

Am ales placile inoxidabile datorita rezistentei la coroziune,la sarurile minerale si a altor elementi chimici din zidarie.

Drept urmare,aceasta bariera orizontala combate umiditatea prin stoparea definitiva,astfel partea de zidarie care se afla deasupra izolatiei se va usca rapid si nu va mai avea probleme de umiditate.

Termen de executie redus.
Garantie nelimitata.
Pretul in functie de grosimea peretilor.
Sc. cu sediu in Oradea dar executam lucrari in toata tara.
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grozarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grozarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grozarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.