Direct la continutul paginii »

Conduraru Grup Construct SRLSocietatea CONDURARU GRUP este punctul de referinta pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii la cel mai inalt nivel de calitate prin furnizarea si instalarea celor mai performante materiale.

La randul nostru societatea CONDURARU GRUP a fost rasplatita prin nenumaratele recomandari primite de-a lungul timpului din partea beneficiarilor sau antreprenorilor generali cu care a colaborat, nu in ultimul rand va stau la dispozitie si certificatele de organizare ISO9001 si ISO14001 ce aduc un plus de garantie cerintelor dumneavoastra.

CONDURARU GRUP realizeaza toata gama de sisteme de terase prin realizarea de terase necirculabile, terase circulabile, terase inversate, terase inierbate cu vegetatie etc.. In numele societatii, va multumim pentru vizita dumneavoastra pe pagina oficiala a companiei, sperand astfel ca pe viitor sa avem onoarea sa va regasim in pagina de recomandari sau clienti ai societatii noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Conduraru Grup Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Conduraru Grup Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Conduraru Grup Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.812