Direct la continutul paginii »

Hidrogeofor Srl SRLStudiul geotehnic reprezinta o analiza complexa a conditiilor indeplinite de terenul (pamantul, roca) si a capacitatii acestuia de a sustine in conditii de siguranta un obiectiv.

In cadrul aceluiasi studiu se realizeaza calcule cu privire la greutatea pe care o suporta terenul si se prezinta solutii de amenajare a acestuia atat pe locul amplasarii obiectivului cat si in vecinatati. Informatii despre pret studiu geotehnic.

Orice sistem de evacuare a apei din pamant sau pentru micsorarea presiunii apei trebuie sa se bazeze pe rezultatele unei investigatii geotehnice si hidrogeologice.

Micropilotii sunt elemente structurale care transfera incarcari terenului si pot contine elemente portante care sa transfere in mod direct sau indirect incarcari si/sau sa limiteze deformatiile. Micropilotii au diametrul maxim al forajului de 300 mm.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hidrogeofor Srl SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hidrogeofor Srl SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hidrogeofor Srl SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.754