Direct la continutul paginii »

MOLL BATERIICalitatea bateriilor noastre este garantata de o serie de patente MOLL, de inegalabila expertiza tehnica dobandita in cei peste 65 de ani de existenta, de propriile linii de productie si echipamente de testare de ultima generatie, de colaborarea cu cei mai mari producatori auto si cu cei mai exigenti retaileri din intreaga lume: Audi, Porsche sau VW, ca sa mentionam doar cateva nume mai sonore.

Produsul firesc al filosofiei brandului MOLL, orientata catre inovare si performanta, patentele reprezinta respectarea celor mai inalte standarde de calitate.

Viziteaza magazinele MOLL si descopera intreaga noastra gama de baterii auto, baterii pentru camioane, baterii solare si hobby.

Aici un consultant MOLL iti sta in permanenta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a te ajuta sa gasesti exact ceea ce cauti.
Suntem si online pe www.moll-baterii.ro . Poti comanda direct de pe site si noi iti livram bateria!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MOLL BATERII se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre MOLL BATERII in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MOLL BATERII, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MOLL BATERII


18.973