Direct la continutul paginii »

Mitech SRLMitech S.R.L din Marghita, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Mitech S.R.L comercializeaza o gama larga de calculatoare, consumabile, cabluri, conectori pc. Firma noastra are o echipa de 8 angajati.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mitech S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mitech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mitech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mitech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.471