Direct la continutul paginii »

Mitan Transactions Service SRLPensiunea SELECT*** este situata la  70 m de DN.1 (Bucuresti-Brasov) la intratre in orasul Busteni ( cart. P.Tapului )si dispune de 30 locuri de cazare structurate in camere duble,triple si apartamente dotate cu bai proprii cu cabina de dus,telefon,televizor,cablu TV,internet wireless-gratuit ,balcone si un restaurant propriu cu 40 locuri unde se pot servi cele mai gustoase mincarurii traditionale romanesti . 

Calitatea serviciilor de cazare si masa fac ca Pensiunea SELECT ***sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale turistilor . Va invitam sa va petrecetii clipe de neuitat  la Pensiunea SELECT*** .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mitan Transactions Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mitan Transactions Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mitan Transactions Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.644Produse

    1. 2