Direct la continutul paginii »

Brigely SRLConstruit cu bun gust, holuri largi, Hotel Wels ofera calitate si comfort prin camere de cazare spatioase dotate la nivel european, restaurant cu bar si semineu, sala de conferinta si agrement, terasa, parcare pazita, spatii verzi generoase, teren de volei, leagan, loc de joaca pentru copii, ponton, foisor si gratar pe malul Dunarii, bratul Sf. Gheorghe, barci cu motor pentru excursii si pescuit in Delta.

Hotelul este asezat intr-un peisaj odihnitor, unde linistea, aerul curat si nepoluat, confera adevaratul ambient deltaic.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Brigely SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Brigely SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Brigely SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.