Direct la continutul paginii »

Leida Impex SRLInfiintata in anul 1993, Leida Impex S.R.L este situata in Bucuresti.

Ceea ce isi propune firma Leida Impex S.R.L este sa ofere produse de calitate ca produse si articole elegante pentru dotarea hotelurilor, a restaurantelor, a barurilor, farfurii, scrumiere, pahare, seturi cesti si farfurii, carucioare, gheridoane. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Leida Impex S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.


In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Leida Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Leida Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Leida Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.833