Direct la continutul paginii »

Minulescu SRLAm inceput activitatea in anul 1993 pe piata din judetul Maramures, Romania, iar acum dupa 18 ani de activitate ne putem mandri ca suntem printre putinele companii care desfacem serviciile si produsele noastre national si international.

Deviza noastra este calitate, calitate si iar calitate invatand asta de-alungul timpului de la clientii nostrii care au vrut si au fost intotdeauna serviti cu promptitudine, cu mult profesionalism si nu in ultimul rand cu preturi foarte mici avand ca si concuncureti tipografii din intreaga lume.

Lucram cu cat mai mult profesionalism respectand toate cerintele clientiilor nostrii si raspunzand fiecarei provocari cu succes.

Folosindu-ne de talentul, experienta, profesionalismul, pasiunea si cunostintele noastre va dam posibilitatea de a realiza orice in domeniul tiparului digital, offset si chiar cel flexografic.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Minulescu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Minulescu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Minulescu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.798