Direct la continutul paginii »

Profil Stante SRLProfil Stante SRL este infiintata in anul 2000 si are ca profil confectionarea de machete-stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, carton, autocolant, e-flute, plastic, microondul si carton ondulat.

Credem ca succesul celor aproape 10 ani de activitate se datoreaza alegerii permanente cu grija a materialelor folosite. Tot un atu este si confidentialitatea comenzilor!

Societatea Profil Stante va pune la dispozitie capacitatea sa de productie si pregatire profesionala a angajatilor sai in realizarea de stante (matrite) de care aveti nevoie in tipografia dumneavoastra.


Personalul specializat,ofera un maxim de calitate in domeniul confectionarii stantei indiferent de gradul de complexitate al acesteia.

Capacitatea de productie si calitatea creeaza premisele obtinerii de catre dumneavoastra a unui pret optim.

Colaborarea cu dumneavoastra va fi o deosebita onoare pentru noi si speram ca suntem cei de care aveti nevoie acum!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profil Stante SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profil Stante SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profil Stante SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.845