Direct la continutul paginii »

Ziggraph SRLZIGgraph a fost fondata in anul 1998 cu capital romanesc integral privat.

Domeniul in care activam fiind intr-o continua dezvoltare, in fiecare an am achizitionat noi utilaje, ultimele fiind un laminator NEOLAM 1,65m, un printer INDOOR HP 5500 si un printer OUTDOOR real-solvent COLORSPAN 72SI.

Astfel, incercam sa oferim o gama cat mai larga de servicii si sa satisfacem si cele mai exigente si neconventionale cereri.

O echipa tanara si dinamica specializata atat in lucrari de inalta calificare cum ar fi: design, cutting si montaj autocolante, cat si in constructii metalice, va sta la dispozitie in permanenta pt a gasi solutiile optime pt crearea sau imbunatatirea imaginii companiei dvs.

Experienta in domeniul productiei publicitare, utilajele profesionale din dotare precum si spatiile proprii de productie garanteaza calitatea desavarsita a lucrarilor, timp de executie minim si preturi competitive.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ziggraph SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ziggraph SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ziggraph SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.