Direct la continutul paginii »

Grafit Invest SRLGRAFIT este un aliat pentru cei care vor să fie primii, cei mai vizibili şi mai apreciaţi din branşa lor.

Având o experienţă de peste 10 ani în domeniu, Grafit a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa producţiei publicitare din zona Moldovei, cu peste 1000 de clienţi.

Mai multe despre noi pot spune brand-urile la a căror dezvoltare am colaborat: Librăriile Alexandria, Magazinele Mizar, Copanex, Vamina, cât şi clienţii pentru care am executat contracte de producţie publicitară: Agricola International, Dedeman, Altex, Romtelecom, ADR Nord-Est, BRD, Generali, CEC, Medica şi încă mulţi, mulţi alţii.

Ce-şi doreşte o firmă ?

Să fie printre cele mai puternice şi prestigioase din domeniul ei, să se dezvolte, să facă profit. Toate aceste se mǎsoarǎ prin: cota de piaţă, poziţionare pe piaţă, putere a brand-ului, rentabilitate. Ca să atingi aceste deziderate îţi trebuie aliaţi puternici.

Cum am ajuns aici ?

Am construit o organizaţie bine structurată, cu o cultură proprie puternică.

Am cultivat valori precum: exactitatea, corectitudinea, grija faţă de timpul şi banii clienţilor noştri.
Am atras oameni valoroşi în proiect.
Am reinvestit cea mai mare parte din profit în tehnologie de ultimă oră (hardware şi software), în utilaje specifice industriei şi în calitate (certificare ISO 9001- TUV).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grafit Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grafit Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grafit Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.