Direct la continutul paginii »

Weisspunkt SRLIti doresti un obiect care sa materializeze perfect ideea ta creativa. Noi folosim creativitatea in alegerea solutiilor.

Iti doresti ca produsul finit sa arate la fel de bine ca ideea. Datorita experientei de 12 ani pe care o avem in productia publicitara, il putem face sa arate mai bine decat ai dorit.

Pe langa acestea, producem si casete luminoase, litere volumetrice, copertine, inscriptionari auto, totemuri, laminari, display-uri, display-uri P.O.S.M., materiale promotionale si standuri expozitionale.

In plus, poti face orice doresti, pentru ca la Weisspunkt asiguram lantul complet de servicii si produse. Acoperim toata gama de printuri, de la printurile de exterior (outdoor) si cele de tranzit pana la printurile de interior (indoor).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Weisspunkt SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Weisspunkt SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Weisspunkt SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.