Direct la continutul paginii »

Meicom Exim SRLhaine si incaltaminte second hand import Anglia si Germania

outlet import Anglia si Germania: MARK&SPENCER, PIMKIE , LEVIS, GAP, GUESS, CECIL, LEVIS, ESPRIT, KANZ, SANETTA, KLINGEL, STREET ONE, XANAKA,DOROTHY PERKINS, MISS SELFRIDGE, TOP SHOP, RIVER ISLAND, ATMOSPHERE, NEXT, NEW LOOK

detergent import Germania

colecta door to door
colecta charity
presortata de sezon – separat pentru fiecare anotimp, contine calitatea extra, calitatea I si aII-a, (nu contine calitatea a III a si deseu)
mix crema – contine numai calitatea extra
incaltaminte nesortata si sortata pe fiecare anotimp
IMPORT GERMANIA.

In depozitul nostru din Suceava, cumparatorilor li se ofera posibilitatea de a verifica fiecare produs din balotul cu haine, eliminand riscul cumpararii fara o siguranta absoluta a calitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Meicom Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Meicom Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Meicom Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.