Direct la continutul paginii »

Mihot SRLAsiguram servicii complete de vidanjare si desfundare canalizare la preturi rezonabile pentru persoanele fizice si juridice, astfel incat clientii nostri sa indeplineasca cu succes programele de conformare impuse de autoritati prin actele de reglementare.

Dispunem de echipamente si personalul calificat in domeniul de salubrizare si ecologizare a retelelor de Canalizare si a foselor septice. Societatea detine avizele si autorizatiile necesare prestarii serviciilor de vidanjare si desfundare canalizare.

Alte Servicii: Vidanjare, Vidanjare fose, vidanjare subsol, Vidanjare Canalizare, Desfundare Canal, Desfundare Canalizare Pluviala si Menajera.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mihot SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mihot SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mihot SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.517