Direct la continutul paginii »

Nera Muresan Security SRLSC Nera Muresan Security SRL – Societate Specializata de Paza si Protectie, este una dintre cele mai puternice firme de paza din Transilvania, fiind singura societate de paza si protectie Cluj cu dispecerate avizate in municipiile Cluj-Napoca, Turda – Campia Turzii, Gherla – Dej.

agentia privata de paza desfasoara:

- Servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor
- Servicii de monitorizare permanenta prin dispecerate zonale a obiectivelor pazite cu sisteme electronice impotriva efractiei.
- Interventie cu echipaje specializate in caz de eveniment dotate si inarmate in conditiile legii.

Proiectare si instalare de:
- sisteme de alarmare contra efractiei si incendiului
- sisteme de televiziune cu circuit inchis
- sisteme de control accesContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nera Muresan Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nera Muresan Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nera Muresan Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.379