Direct la continutul paginii »

Infomina SRLInfoMina va ofera servicii profesionale de documentare si sinteza din surse publice, va ajuta sa va cunoasteti mai bine competitorii, sa identificati la timp oportunitatile din piata cit si posibilele amenintari.

- Documentam si sintetizam din surse publice informatiile relevante pentru afacere.
- Identificam din timp si prevenim amenintarile din piata si riscurile operationale.

Transformam informatia obtinuta intr-o arma in lupta cu competitia.

In cazul serviciilor de monitorizare/supraveghere ale InfoMina (Guardwatch), atentia noastra este concentrata pe furnizarea oricarei informatii care ar putea duce la identificarea unei oportunitati sau la identificarea unei noi amenintari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infomina SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Infomina SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infomina SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.582