Direct la continutul paginii »

Media Insert SRLS.C. MEDIA INSERT S.R.L. sa infiintat la 1 august 2008 si are ca principal domeniu de activitate servicii de ambalare , infoliere ( normala si termica , in vid ) , etichetare si depozitare .

Societatea are 40 de angajati . Punctul de lucru este in Crevedia , jud Dambovita , sos Bucuresti – Targoviste in cadrul Centrului Logistic Crevedia ( 25 km de Bucuresti si 40 de km de Ploiesti ) .

Va ofera cele mai bune servicii de infolieri , inserari si etichetari pentru orice categorie de promotii solicitate de clientii nostri.

-Dispunem de echipamente profesionale de infoliat termic utilizate de personal calificat pentru acest gen de activitati.

-Desfasuram activitati si in locatiile clientilor nostri cu personal instruit cu privire la normele PM-PSI aflate in vigoare

Clienti importanti ai societatii : - Sanoma Hearst , Ringier Romania , Motor Presse , Egmont Romania . Serviciile prestate sunt : - infolieri de reviste , infolieri de carti , infolieri de produse cosmetice etc , inserari publicitare in reviste si carti , etichetare , ambalare si depozitare .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Insert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Media Insert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Insert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.938