Direct la continutul paginii »

Revprint SRLSocietatea comerciala REVPRINT SRL a luat fiinta in luna iunie a anului 2000 cu principala activitate orientata spre industria tipografica. Concret, datorita unor relatii excelente, dezvoltate in timp cu furnizori germani de echipamente tipografice, REVPRINT ofera o gama foarte larga de masini de tiparit si echipamente pre-press de cea mai buna calitate.

Experienta acumulata in mai bine de un deceniu de activitate permite societatii REVPRINT sa fie un jucator apreciat si cu bun renume in industria tipografica. Pentru mine, cea mai mare satisfactie este ca in tot acest rastimp nu am avut nici un singur client care sa aiba macar o obiectie in derularea vreunui contract.

Toate utilajele prezentate la vanzare sunt in prealabil verificate de specialisti germani astfel ca imediat ce echipamentul comandat a fost livrat, clientul poate sa inceapa productia tipografica.

De aceea REVPRINT nu este un banal dealer de masini de tiparit second-hand ci un partener care are capacitatea profesionala de a oferi clientilor sai cele mai rentabile solutii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Revprint SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Revprint SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Revprint SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.724