Direct la continutul paginii »

Studio Impress Design SRLImpress şi-a început activitatea în 1995 ca un studio de prepress, reuşind să se impună în scurt timp pe piaţă prin calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite.

Anul 1999 înseamnă pentru Impress începutul investiţiei în tipar, cu o maşină Heidelberg format 50x70 şi o ghilotină Polar, ambele fiind echipamente noi. Calendarul Impress pe anul 2000 este, în premieră în România, prima lucrare realizată în hexacromie. În 2001 se cumpără primul spectrofotometru şi începe implementarea unui sistem de color - management.

2004 - Impress achiziţionează o nouă maşină pentru tipar offset, cu 4 grupuri de culoare şi uscător IR. Maşina tipăreşte pe format 52x74cm şi este complet automatizată. Măsurarea colii de tipar se face acum on-line, iar datele de tipar sunt încărcate direct din serverul de prepress. Astfel, coala este tipărită mai repede, la un preţ mai bun şi la o calitate superioară.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Studio Impress Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Studio Impress Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Studio Impress Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.784