Direct la continutul paginii »

Frazi SAGrupul CICERO a luat fiinţă la începutul anilor 1990, odată cu asumarea nevoii de comunicare scrisă tot mai diversificată, într-o societate în care libera exprimare renăscuse în fiecare dintre noi cultul cititului şi nevoia tipăriturilor de calitate. Oamenii care lucrează în acest Grup de presă o fac din plăcere şi din respectul muncii cu tiparul, având gândul de neclintit la cei care vor beneficia de aceste tipărituri, la satisfacţia şi plăcerea fiecăruia dintre noi de a avea sub priviri o tipăritură de calitate.

Cicero este o unitate de măsură de referinţă în sistemul
tipografic Didot, folosit pe continentul european.

Din Grupul CICERO fac parte o tipografie complexă şi modernă, care oferă servicii complete şi produse variate, o fabrică de ambalaje din hârtie şi carton, o editură cu bună reputaţie pe piaţa cărţii şi un ziar cotidian ce are pe piaţa presei un renume de seriozitate şi profesionalism.

Suntem producători direcţi, totul într-un singur loc! De aceea, practicăm preţuri cinstite, într-o colaborare corectă, deschisă şi transparentă!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Frazi SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Frazi SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Frazi SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.309