Direct la continutul paginii »

Media Trust Advertising SRLMediaTRUST este una dintre cele mai importante companii romanesti de monitorizare media. Sediul companiei este in Bucuresti, Romania.

Scopul mediaTRUST Romania este oferirea de solutii standard sau personalizate de monitorizare care sa fie utile atat managerilor de companii cat si departamentelor de PR care se ocupa de imaginea acestora.

Echipa noastra este formata din oameni cu o semnificativa experienta in presa care sunt tot timpul gata sa adapteze solutiile pe care le ofera unui anume client, buget sau unei anume situatii.

Compania a evoluat rapid ajungand in prezent sa ofere si servicii complexe, cum sunt cele de analiza de imagine si analiza promovarii.

Valorile mediaTRUST sunt:

-Calitate - indiferent de detaliile specifice colaborarii noastre, incercam sa oferim cele mai bune servicii
-Promptitudine - timpul inseamna bani si pentru tine si pentru noi
-Obiectivitate - pentru ca ne respectam clientii, toate datele pe care le prezentam sunt cele reale, indiferent de impactul sau semnificatia acestora
-Flexibilitate - oferim atat solutii standard cat si solutii personalizate
-Pragmatism - obiectivul nostru este sa atingem, prin rezolvarile pe care le propunem, eficienta maxima
-Confidentialitate - increderea ta merita increderea noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Trust Advertising SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Media Trust Advertising SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Trust Advertising SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.387