Direct la continutul paginii »

Kruger Brent Printing House SRL
Anul 1993 a insemnat pentru Kruger Brent Printing House un pas important in intrarea pe o piata in stadiu de formare, dar cu informatii si specialisti de cea mai buna calitate.

Specialisti alaturi de o dotare tehnica moderna vor face ca proiectele dumneavostra sa se materializeze intr-un tipar de clasa superioara, asa cum toti ne dorim.

Gama de servicii executate de KBPH cuprinde:

- Servicii DTP si PrePress;
- Realizare filme tipografice;
- Scanari diapozitive, foto sau film fotografic;
- Creatie grafica publicitara prin Departamentul Creatie;
- Consultanta PrePress - DTP;
- Sustinere in vederea realizarii lucrarilor tipografice de anvergura.


Echipa Kruger Brent PH este compusa din 20 specialisti in diferite domenii acoperind intregul lant al realizarii unei lucrari tipografice incepand cu Creatia Publicitara si Grafica pana la filmele tipografice si probe de culoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kruger Brent Printing House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kruger Brent Printing House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kruger Brent Printing House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.114