Direct la continutul paginii »

Media GalaxyMEDIA GALAXY este cea mai puternica retea de magazine de mare suprafata specializate in produse electronice, electrocasnice IT, comunicatii si multimedia, din Romania. Este o retea tanara, dinamica, in plina dezvoltare.

MEDIA GALAXY seteaza noile tendinte ale pietei oferind ultimele noutati din domeniul IT&C si entertainment. MEDIA GALAXY este intotdeauna cu un pas inaintea pietei, reflectand ultimele tendinte din domeniu.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul MEDIA GALAXY va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

MEDIA GALAXY este un brand al companiei ALTEX ROMANIA, liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala gestionata de ALTEX ROMANIA se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine ALTEX si 14 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Media Galaxy se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Media Galaxy in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Media Galaxy, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.