Direct la continutul paginii »

MobileDirect.ro - RusuConstruct SRLMobileDirect.ro livreaza in toata tara prin Urgent Curier cu livrare in ziua lucratoare urmatoare.

Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii produsului mai putin taxa de transport. Plata transportului produselor trimise pentru returnare va fi realizata de SC RusuConstruct SRL. Solutionarea garantiei se face in maxim 7 zile calendaristice. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate,. (aplicarii gresite la folii, distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, etc.).

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MobileDirect.ro - RusuConstruct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre MobileDirect.ro - RusuConstruct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MobileDirect.ro - RusuConstruct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.