Direct la continutul paginii »

Torent Computers SRLTORENT COMPUTERS SRL este o companie cu capital privat, înfiintata în anul 1994 ce are sediul în Constanta. Înca de la înfiintare, obiectivul societatii a fost sa devina principalul furnizor de echipamente de calcul si servicii IT în judetul Constanta si unul dintre distribuitorii nationali.

Aceasta a devenit o certitudine, în ultimii ani Torent Computers fiind compania cu cea mai mare cifra de afaceri în domeniul comercializarii tehncii de calcul din sud-estul României. Compania a crescut treptat, ajungand lider in domeniul IT in judetul Constanta, depasind apoi barierele zonale, devenind un distribuitor national important.

Cu o retea de distributie cu acoperire nationala, cu depozite de marfa în Constanta, Bucuresti si Brasov, venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri, oferind stocuri de marfa consistente, personal specializat si servicii profesionale.

Având ca obiectiv principal îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor si cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri, Torent Computers a certificat în anul 2005 sistemul de management al calitatii implementat in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2002, care vine sa recunoasca si sa certifice ansamblul de servicii oferite clientilor si sa creeze cadrul pentru mentinerea si dezvoltarea acestor standarde de calitate, in vederea punerii in practica a conceptului Total Customer Satisfaction.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Torent Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Torent Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Torent Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.