Direct la continutul paginii »

Breeze Hvac SRL    Magazin online de produse din domeniul HVAC - Incalzire,Ventilare,Aer Conditionat,Climatizare,pompe de caldura,panouri solare,aeroterme,purificatoare,ventilatii,ventiloconvector,dezumidificator,purificator,racitoare de apa,chiller,generatoare electrice.Magazinul online AirGuru.ro este operat de grupul de firme Breeze Hvac SRL, firma activa de 10 ani pe piata Hvac - Incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat.
 
Pentru Noi, preocuparea pentru produsele si serviciile pe care le oferim nu inseamna numai pretul. Pretul mic nu intotdeauna inseamna calitate, si un pret incorect pentru servicii sau produs inseamna ca nu vom putea creste si dezvolta.
 
Deoarece suntem la rascrucea unor timpuri in care se pune mai mult accent pentru protectia mediului si economia resurselor naturale - NOI gandim pentru VIITOR.
 
Oferim SOLUTII calculate - solutii DURABILE, PRODUSE care va economisesc banii Dvs.
 
Punem accentul pe folosirea energiilor regenerabile si de aceea recomandam si incurajam proiectele cu folosirea surselor neconventionale de racire-incalzire si producere energie.
 
Interactiv 
Reprezentam o companie dinamica care ofera solutii pentru sisteme HVAC. Planurile dumneavoastra in acest domeniu vor deveni realitate alaturi de noi pentru ca oferim servicii complete de la proiectare la verificare , executie si monitorizare permanenta. Lasati pe noi confortul dumneavoastra, este jobul nostru!
 
Win-Win
La baza principiului existential al BREEZE HVAC sta filosofia "win-win". Astfel, afacerea dumneavoastra va avea succes pentru ca la noi nimeni nu pierde, castigul fiind de ambele parti.
 
Organizare
Pentru a onora contractele - organizarea este cuvantul cheie. Iar pentru a va putea bucura de intreaga atentie si dedicare, un inginer va fi 100% dedicat Dvs . Astfel, implicarea este totala.
 
Return on investment

Stim ca aspectul financiar conteaza, de aceea, noi avem grija ca dumneavoastra sa va puteti recupera investitia in serviciile noastre in cel mai scurt timp. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Breeze Hvac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Breeze Hvac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Breeze Hvac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.