Direct la continutul paginii »

Nicomm Team SRLLivrarea produselor comandate se poate face oriunde in tara, in 24 ore, prin curierat rapid. Pentru orasele principale, taxa este de 15ron cu TVA pentru primul kg. Pentru Bucuresti, taxa de livrare este de 8ron cu TVA pt. livrare in aceiasi zi sau 6ron cu TVA pt. livrare in 24ore.

Pentru comenzile ce depasesc 1kg si/sau destinatia este in afara oraselor principale, taxa se va comunica telefonic sau prin factura proforma trimisa pe email.

Produsele se pot achizitiona direct de catre cumparatori, la adresa mentionata in pagina Contact.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicomm Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nicomm Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicomm Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.