Direct la continutul paginii »

Crystal Screen SRLCRYSTAL SCREEN SRL este distribuitorul in Romania al marcilor MACALLY SI TREXTA, ambii producatori consacrati mondial de accesorii pentru iPhone, iPad, iPod.

Dorinta noastra este aceea de a promova pe piata romaneasca produse de calitate pentru toti pasionatii de ideviceuri la preturile recomandate de producator.

Facem din satisfactia clientului obictivul nostru numarul unu, iar pentru asta, oferim produse de o calitate ireprosabila concomitent cu servicii de livrare si garantie.

Oferta noastra se adreseaza atat utilizatorilor finali cat si partenerilor interesati in distributia produselor Macally si Trexta in Romania pentru care oferim un pachet de distributie avantajos.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crystal Screen SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Crystal Screen SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crystal Screen SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Crystal Screen SRL


33.764