Direct la continutul paginii »

Magazzino-albertino SRLEste o societate comercială, înființată în anul 2011, pentru a veni în sprijinul clienților din Brașov și de asemenea din toată țara, să-și gasească piese auto, la un raport preț-calitate imbatabil.

Va oferim: piese auto, anvelope, acumulatori, amortizoare, jante otel si aliaj, filtre, uleiuri, etc.

In magazinul nostru de piese auto, puteți găsi piese auto aftermarket și piese auto originale pentru orice autoturism, aici găsiți producători consacrați de piese auto.

Piesele le puteți ridica din magazinul nostru unde se poate plăti cash/card sau le putem trimite prin FanCourier, plata în acest caz se face cash la curier.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magazzino-albertino SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Magazzino-albertino SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magazzino-albertino SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.197