Direct la continutul paginii »

Ekis Romania SRLVa punem la dispozitie: birou de studii; proiectare; consultanta; crearea si gestionarea documentatiilor tehnice; dezvoltare si mentenanta de aplicatii software.

Ne remarcam prin capacitatea de a ne lua angajamente pentru orice tip de proiect, avand avantajul unei foarte bune cunoasteri a functiilor proiectelor, mobilizand si gestionand posibilele riscuri aferente.

Compania Ekis este specializata in oferirea serviciilor de inginerie si suport pentru dezvoltarea si exploatarea sistemelor industriale.

Ekis ofera experienta de peste 20 de ani a angajatilor in proiecte desfasurate in cadrul domeniilor industriale, constand intr-o acoperire si dezvoltare multisectoriala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ekis Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ekis Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ekis Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.535